Salgsstart skredkurs og guidede turer

Salgsstart skredkurs og guidede turer

Salget av billetter til toppturer og skredkurs starter 31.01.17 kl. 12.00

Vi er klare for å starte salget av guidede turer og skredkurs under Heftye’s Basecamp Eidsbugarden. Det er et begrenset antall plasser på hver tur og på skredkursene, så her gjelder det å være tidlig ute. Turene blir lagt ut for salg kl 12.00 tirsdag 31.01.17. Du må gå inn i registreringsskjemaet og velge riktig kategori for å booke turen. 

 

Dagskurs skred kr 800,- per person

Under Heftye’s Basecamp er vi så heldige at vi også i år har fått med oss Rolf Bergstrøm til å holde skredkurs. Kurset vil kjøres fredag, lørdag og søndag fra 08.00 – 16.00 med en liten teoriøkt kvelden før.

Rolf er en meget erfaren fjellmann.  Han har vært student ved Norges Høgfjellsskole i Hemsedal og  jobbet i 33 år med kurs i vinterfjellet. De siste 12 årene har han jobbet heltid med vinterkurs, og da mest skredkurs. Han er medlem av NORTIND,Norske Tindevegledere. Han er også medlem av Norske Redningshunder, og har vært godkjent hundefører i 10 år.

Under Bascampen vil vi legge opp til dagskurs i skred. Dette er obligatorisk kunnskap for alle som skal ferdes i vinterfjellet, og vi anbefaler derfor alle som har anledning til å melde seg på dette kurset. Kurset legger opp til en liten teoriøkt på kvelden + en full kursdag dagen etter.  Kurset ta for seg sikre veivalg, måling av bratthet, snøkjennskap, stabilitetstester og kameratredning. Kurset vil foregå i området rundt Eidsbugarden og vil basere seg på praktiske øvelser i løpet av en tur i området. Her får du altså både topptur og skredkurs i løpet av dagen.

Maks antall deltakere 10stk, det må være minimum seks deltakere for at kurset skal gjennomføres.

      

Guidede toppturer kr 900,- per person

Ønsker du å få en fantastisk skiopplevelse i trygge rammer, da kan en guide tur være noe for deg. Under Basecampen tar våre erfarne og dyktige guider deg med på tur til noen av de mest fantastiske toppene som finnes i nærheten av Eidsbugarden. Turene varierer i lengde og vanskelighetsgrad, men vi anbefaler at du har noe erfaring med toppturer for å bli med på de guidede turene. Dersom du ikke har prøvd å gå på topptur før, anbefaler vi at du heller blir med på en av våre fellesturer.

Maks antall deltakere per tur 12 stk (2 guider). Det må være minimum 4 deltakere for at det skal bli tur.

I år kommer vi til å ha guidede turer til følgende topper:

Uranostind (fredag og lørdag )

Galdeberg  (fredag )

Høgbrothøgde (lørdag og søndag)

Slettmarkspiggen (lørdag)

Dere kan lese mer om våre guidede toppturer her