Billettsalg til kurs og guidede turer

Billettsalg til kurs og guidede turer

30.01.18 kl 12.00 starter vi salget av billetter til alle kurs og guidede turer under Heftye Basecamp 2018

[WD_Button id=556]

Vi ønsker at campen skal være en arena for sosialt samvær med andre turfolk samt at vi ønsker et fokus på økt kunnskap om ferdsel i vinterfjellet.  I år arrangerer vi Dagskurs Skred sammen med Rolf Bergstrøm og Dagskurs Førstehjelpskurs – med fokus på redning i vinterfjellet sammen med Camilla Underland.  Vårt mål er at disse kursene skal øke kunnskapen til våre deltakere som beveger seg i fjellet vinterstid slik at dette kan være med på å forebygge ulykker samt at våre deltakere vet hva de skal gjøre dersom en ulykke allikevel skulle skje.

Skredkurset koster kr 800,- per person og førstehjelpskurset koster kr 900,- per person.  For å bli med på kurs må du ha festivalpass.

Våre guidede turer tar deg med til noen av de beste toppene for god skikjøring i området rundt Eidsbugarden. I år går turene til Galdeberg, Høgbrothøgde og Breikvamnosi. Vi samarbeider med kunnskapsrike guider som er meget godt kjent i området og vil sørge for at du får en trygg og lærerik tur. Målet er å kombinere vakker natur, fet skikjøring, sosialt samvær og økt kunnskap underveis på turene. Våre turer har få deltakere per guide for å sikre en god opplevelse for alle.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.