Dagskurs skred

Bli med på dagskurs skred

Helgens hovedaktivitet er finalen i Heftye Invitational som vil kjøres ned sørsiden av Sløtafjellet. Finaledag og tidspunkt må tilpasses vær og føre og vi har derfor lagt opp til at dette skal være en helg fylt med spennende aktiviteter og kurs også utover selve konkurransen. Denne helgen har du mulighet til å bli med et meget lærerikt dagskurs i skred. 

Dagskurs skred holdes fredag 21.04.17, lørdag 22.04.17 og søndag 23.04.17.
Kurset koster kr 800,- per person, og det må være minimum 5 påmeldte for at kurset gjennomføres

Påmeldingen åpner 23.03.17 kl. 12.00

Dagskurs i skred

Under Heftye Invitational er vi så heldige at vi har fått med oss Rolf Bergstrøm til å holde skredkurs.

Rolf er en meget erfaren fjellmann.  Han har vært student ved Norges Høgfjellsskole i Hemsedal og  jobbet i 33 år med kurs i vinterfjellet. De siste 12 årene har han jobbet heltid med vinterkurs, og da mest skredkurs. Han er medlem av NORTIND,Norske Tindevegledere. Han er også medlem av Norske Redningshunder, og har vært godkjent hundefører i 10 år.

Under Heftye Invitational vil vi legge opp til dagskurs i skred. Dette er obligatorisk kunnskap for alle som skal ferdes i vinterfjellet, og vi anbefaler derfor alle som har anledning til å melde seg på dette kurset. I løpet av dagen vil kurset ta for seg sikre veivalg, måling av bratthet, snøkjennskap, stabilitetstester og kameratredning. Kurset vil foregå i området rundt Eidsbugarden og vil basere seg på praktiske øvelser i løpet av en tur i området.