Leie av utstyr for toppturer

Leie og lån av utstyr

Har du ikke så mye erfaring med toppturer?  Har du lyst til å teste det å gå på topptur men mangler utstyret? Er du en erfaren toppturentusiast men har lyst til å teste ut litt nytt utstyr?

Uansett bakgrunn så vil det være mange muligheter når det gjelder utstyr under Heftye’s Basecamp. Det vil være mulig å leie utstyr for hele helgen, eller teste demoutstyr for kortere turer.

 

Leie av toppturutstyr

Vår lokale samarbeidspartner Intersport på Filefjell gir dere en super pris på utsyrsleie under arrangementet. Her kan dere leie full pakke med både ski, støvler og staver for hele helgen slik at du får fullt utbytte av hver eneste tur. Dette er det siste innen toppturustyr fra Dynafit, så her har du muligheten til virkelig å få testet hva du liker. Skipakke (ski, støvler, staver og feller) koster kr 700,- fra torsdag til søndag. 

Når man beveger seg i høyfjellet vinterstid er sikkerhet veldig viktig. Vi er derfor veldig glade for at Intersport Filefjell også gir dere muligheten til å leie skredpakke for hele helgen. Dette er obligatorisk utstyr på alle våre guidede turer, og vi anbefaler også alle som går på tur alene å utstyre seg skikkelig. Skredpakke ( Skredsøker, spade og søkestang) koster kr 300,- for hele helgen 

For å bestille utstyr kan du ta direkte kontakt med Intersport Filefjell på post@filefjell.intersport.no

De vil da reservere utstyr i riktig størrelse for deg. Du kan enten plukke opp utstyret på vei inn til Eidsbugarden eller få det utdelt i resepsjonen på hotellet torsdag kveld. Betaling direkte til Intersport Filefjell.

 

Lån av demoutstyr

Både Salomon Norge og Intersport Filefjell stiller med demo utstyr under Invitational, og du har mulighet til å teste det siste av toppturutstyr fra Salomon og Dynafit helt gratis. Dersom du ønsker å låne utstyr kan du ta kontakt med leverandørene i deres stand utenfor Eidsbugarden hotell. Demoutstyret vil være tilgjengelig både fredag, lørdag og søndag. Det er mulig å låne utsyr på kortere turer slik som våre felles turer eller andre små turer i nærområdet.

Du bør ha egne støvler da leverandørene i hovedsak stiller med ulike typer ski.