Aktiviteter

Heftye Invitational 

Bli med på vinterens råeste langhelg i Jotunheimen når Sigurd Løvfall og Ole-Kristian Strøm i samarbeid med Heftye Oppelvelser inviterer til skikkelig fet skikjøring og tidenes partystemning i fjellsidene på Eidsbugarden. 

Finalen i Heftye Invitational blir selvsagt helgens høydepunkt, men vi ønsker at denne langhelgen midt i Jotunheimen skal være mer enn «bare» en frikjøringskonkurranse. Heftye Invitational skal fokusere på morsom skikjøring, men også omfavne tilskuerne ved å legge til rette for flotte toppturer i nærområdet enten du ønsker å gå med guide eller føler deg klar for å legge ut på tur på egenhånd.

Fredag er den store dagen for alle som vil ut på tur i de vakre fjellene som omkranser Eidsbugarden. Dersom du ønsker å dra på spennende turer med skikkelig bra skikjøring i sikre rammer, da kan du bli med på en av våre guidede turer. De guidede turene vil gå til Galdeberg, Høgbrothøgde og Uranostind.

Dersom du allerede er dreven i toppturgamet, finnes det mange flotte turer man kan gå på egenhånd rett fra Eidsbugarden. Det er flere 2000m topper med skikkelig bra skikjøring i nærområdet.

Er du fersk på toppturer kan du prøve deg på en av de lette turene i nærområdet. Dette er turer til de nærmeste toppene rundt Eidsbugarden, og passer for alle som ikke har gått så mye på topptur før.

Dersom du har vært mye på topptur har du kanskje vært på skredkurs allerede? Dersom du ikke har det er det på tide å gjøre noe med det. Dette er viktig kunnskap for alle som ferdes i høyfjellet vinterstid. Vi har dagskurs i skred både fredag, lørdag og søndag under Invitational.

Finalen i Heftye Invitational kjøres på lørdagen. Vi legger opp til stor stemning både for publikum og deltakere, og rigger en skikkelig arena rett nedenfor Sløtafjellet der finalen skal gå. Ettersom vi er så heldige å ha konkurransearenaen rett utenfor døra, blir dette en meget publikumsvennlig konkurranse. Har du ikke sett en frikjøringskonkurranse tidligere så er dette helt klart den rette anledningen til å endre på det.

Dj Storegutt lader opp partystemingen under konkurransen og på kvelden blir det premieutdeling og nok en legendarisk fest i Bar Heftye, så dette kan du bare ikke gå glipp av.

Vi oppdaterer program og informasjon fortløpende, følg Heftye Invitational på facebook for nyheter og spennende konkurranser fremover.