Fra jord til bord
22.09-25.09 2016

Fra jord til bord
22.09-25.09 2016

Helgen 22-25 september 2016 inviterer Hotel Rondablikk i samarbeid med Heftye Opplevelser og BangKokk på en unik matopplevelse.

Tenk deg at året er 1850. Det er høst. Tid for å høste. For å sanke. Snart kommer den kalde tiden. Vi må utnytte alle tilgjengelige ressurser. Vi må bruke hele dyret i vår matauk. Det vi ikke trenger umiddelbart må spares, rasjoneres og skal konsumeres gjennom vinteren. Vi må holde oss varme. Vi må ha ild. Vi må ha ved, og den veden skal varme oss mange ganger…

Over tre dager skal vi å gi våre gjester minneverdige opplevelser, sosialt samvær med nye bekjentskaper, ny læring om tradisjoner og historie knyttet til mat og matlaging – slik livet på fjellet var før elektrisiteten og moderne hjelpemidler tok over.

Gjestene skal både ta del i og føle på kroppen hvordan hverdagen var for godt over 150 år siden. Hva man spiste og hvordan man tilberedte maten og ikke minst hvordan man ivaretok alle råvarer. Dette er altså en aktiv helg både for arrangører og gjester, hvor de fleste aktivitetene foregår ute i naturen.

Er du nysgjerrig på hvordan en kokegrop egentlig fungerer, hvordan man kan grave kjøtt på kun kort tid eller hvordan man lett kan konservere mat også i dag? Og vet du egentlig hvor stor del av et dyr du kan bruke i matlaging?
Svarene får du sammen med oss på Hotel Rondablikk denne helgen.

Alt dette mens man bor meget komfortabelt på Hotel Rondablikk, med vakre Rondane Nasjonalpark som kulisser.

Vi gir dere et unikt pakketilbud på kun kr 2.890,- per person i dobbeltrom. Prisen inkluderer overnatting fra torsdag til søndag, alle aktiviteter samt alle måtider fra fredag til søndag (middag torsdag ikke inkludert)
Enkeltromstillegg kr. 400,- for hele helgen.

Velkommen til denne historiske matreisen!

For bestilling og spørsmål kontakt Hilde Sønsteli,
hilde@rondablikk.no, eller ring 92 69 77 53.