Heftye Invitational
20.04-23.04 2017

Heftye Invitational
20.04-23.04 2017

I samarbeid med Sigurd Løvfall og Ole-Kristian Strøm.

Det skjer spennende ting på Eidsbugarden denne vinteren, og nå har du mulighet til å bli med. 

Ved Bygdins vestre ende mellom Jotunheimens fjell og i pionerenes fotspor skal 40 spesielt inviterte utøvere konkurrere om heder og ære.  

Disse utøverne er invitert på bakgrunn av prestasjoner utført i løpet av de siste 10 årene, dette gjør at vi vil få et bredt spekter i alder og vil således representere norsk frikjøring i moderne tid.

Bli med på vinterens råeste helg i Jotunheimen når Sigrud Løvfall og Ole-Kristian Strøm inviterer til skikkelig fet skikjøring i fjellsidene på Eidsbugarden. I tillegg til selve konkurransen vil det bli lagt opp til guidede turer til kjente topper i området, interessante kurs og spennende aktiviteter, så dette er en helg for alle, også for deg som ikke har planer om å delta i noen konkurranse i nærmeste fremtid.

Nyt en skikkelig middag etter en lang dag i fjellet, og kos deg med sosialt samvær i form av quiz, bingo, foredrag og konsert på kveldstid.

Helgens høydepunkt blir finalen i frikjøringskonkurransen  som kjøres på lørdagen. Vi legger opp til stor stemning både for publikum og deltakere, og rigger en skikkelig arena rett nedenfor Sløtafjellet der finalen skal gå. Ettersom vi er så heldige å ha konkurransearenaen rett utenfor døra, blir dette en meget publikumsvennlig konkurranse. Har du ikke sett en frikjøringskonkurranse tidligere så er dette helt klart den rette anledningen til å endre på det.

Lørdag kveld blir det premieutdeling og nok en legendarisk fest i Bar Heftye, så dette kan du bare ikke gå glipp av.

Følg arrangementet på facebook for nyheter og spennende konkurranser fremover: Heftye’s Invitational

Komplett program, bilettsalg og priser for campen kommer veldig snart.

 

frikjoring               

 

«Helt siden den turen har jeg tenkt at noen må jo lage en frikjøringskonkis i disse fjella»  – Sigurd Løvfall

https://vimeo.com/41134366