Julekalender luke 1 – billettslipp 15.12.16

Julekalender luke 1 – billettslipp 15.12.16

Det nærmer seg jul og vintersesongen er så vidt i gang. Vi gleder oss stort til masse skiturer på forskjellige destinasjoner i løpet av vintersesongen. Aller mest gleder vi oss til Heftye’s Basecamp Eidsbugarden og Heftye Invitational som foregår på Eidsbugarden i Jotunheimen. Vi  har i anledning julen bestemt oss for å poste en nyhet hver dag i vår «adventskalender», og starter med dagens store nyhet: 15. desember slipper vi billettene til  Heftye’s Basecamp Eidsbugarden!

Billettene koster 500kr og gir deg tilgang til alt som skjer på Eidsbugarden i forbindelse med campen slik som foredrag, konsert og annen underholdning på kveldstid. Noen av turene og kursene er også inkludert i passet, og disse kan du lese mer om i dagene framover. Lurer du fortsatt på hva du skal gi dine beste venner i julegave? Slapp av, nå trenger du ikke å lure lenger, opplevelser er alltid den beste gaven, så gi dem et festivalpass til Heftye’s Basecamp Eidsbugarden.