Julekalender luke 3 – Slettmarkspiggen

Julekalender luke 3 – Slettmarkspiggen

Det finnes mange flotte toppturer man kan gå fra Eidsbugarden vinterstid. Noen er lange, noen er korte, noen er krevende, noen er lette. Under Heftye’s Basecamp kan du teste mange av dem, enten med eller uten guide.

En av 2000 moh du kan gå til heter Slettmarkspiggen. Det er vel ikke en tur vi vil anbefale som en vintertur, men det var allikevel noen som koste seg på denne turen under Basecampen i fjor, og dette har de laget video av. Vi synes det var såpas gøy at vi tenkte videoen fortjente en plass i julekalenderen. Dersom du er litt mindre ekstrem på vinterføre så kan vi anbefale å gå til fortoppen Slettmarkskampen som også er en 2000 moh topp, og nyte nedkjøringen derfra.

Snurr film

https://vimeo.com/163091269