Julekalender luke 4 – gratis morgenyoga

Julekalender luke 4 – gratis morgenyoga

Det er med stor glede at vi kan fortelle at vi har fått med oss Iselin Næss  både på Basecampen og Heftye Invitational i vinter. Iselin vil gi deg en fantastisk start på dagen med en yogasession før du legger ut på langtur.  Morgenyogaen er gratis for alle som har kjøpt festivalpass.

Iselin tok yogautdannelsen på Bali i 2014, etter å ha praktisert jevnlig i flere år. Hun underviser i Vinyasa flow som er en energisk yogaform som kan utføres både med høyere intensitet og med fokus på pust og roligere bevegelser.

Målet med yoga er å fokusere på samspillet mellom kroppslige bevegelser og pust, og på den måten tømme hodet for andre tanker og gi slipp på det daglige stresset du kanskje kjenner på.

Iselin har hatt yoga på flere ulike arrangementer som Fjellfilmfestivalen, Jenter på hjul på Canvas og surfecamp i Hoddevika. Hun hadde også yoga på Basecamp sommer og vinter i 2016. Til vanlig underviser hun på Pranahuset i Sandvika.

I tillegg til yoga er hun også en ivrig fjellgeit og er i sitt rette element når hun får gjøre yoga i fjellheimen.