Julekalender luke 11 – Fellesturer

Julekalender luke 11 – Fellesturer

Under Heftye’s Basecamp og Heftey Invitational legger vi opp til turer for alle nivåer. Våre fellesturer er turer til toppene rett rundt hotellet og tar mellom 1,5 – 3 timer tur/retur.

På disse turene legger vi opp til at alle som ikke har så mye erfaring med toppturer fra tidligere kan bli med. Vi hjelper deg med tilpassing av utstyr, hva bør man ha med seg på topptur, hvordan bør man kle seg og hva er den beste gåteknikken. Turen vil gå i et rolig tempo slik at alle klarer å henge på, og foregå i terreng som gir trygge rammer for en god nedkjøring. Turene er allikevel utfordrende nok til at dersom du har vært på noen turer tidligere men ikke føler deg helt klar for en skikkelig langtur, så er dette også en tur for deg. De fleste turene har flere mulige nedkjøringer slik at vi finner noe for enhver smak.

På disse turene er det også mulig å teste demoutstyr, slik at dersom du har lyst til å teste en annen type ski enn de du har, eller du rett og slett har lyst til å teste om dette er noe for deg, så er mulighetene mange.

Alle våre fellesturer er gratis for alle som har festivalpass.