Julekalender luke 13 – Afterski i solveggen

Julekalender luke 13 – Afterski i solveggen

For oss i Heftye Opplevelser så er det naturopplevelsene og det sosiale som står i fokus når vi arrangerer camp. Vi ønsker at alle som har vært på campen skal sitte igjen med følelsen å ha vært tett på en bit av Norges fantastiske natur, og samtidig ha fått noen nye bekjentskaper og fremtidige turvenner. Et viktig punkt på våre camper er derfor de sosiale aktivitetene som foregår etter at alle har vært ute på tur.

På både Heftye’s Basecamp og Heftye Invitational så blir det afterski i solveggen. JVB hjelper oss med å måke dansegulv og vi rigger til med utebar, DJ, og topp stemning. Vi kan love at det fungerer fantastisk bra å danse på et gulv av snø.

Vi gleder oss til å kose oss sammen med alle dere og få oss nye turvenner.