Julekalender luke 14 – Billettsalget starter

Julekalender luke 14 – Billettsalget starter

Da alle sammen, er vi straks klare til å slippe billettene til Heftey’s Basecamp, og vi gleder oss stort.

Torsdag 15.12.16 kl 12.00 legges festivalpassene ut for salg HER 

Det er kun 250 festivalpass totalt, så det gjelder å sikre seg en billett mens muligheten er der. Vi jobber fortsatt med å få på plass programmet, men vi kan nevne at følgende er inkludert i festivalpasset.

Morgenyoga – Introkurs i kiting – Fellesturer for nybegynnere – Utstyrsdemo – Kameratredningsworkshop – Foredrag – Quiz – Bingo – Konsert – Fest med DJ Storegut

For å delta på våre kurs og guidede turer trenger du også festivalpass. Foreløpig har vi følgende kurs og turer på plass – Guidet tur til Uranostind – Guidet tur til Galdeberg – Guidet tur til Høgbrothøgde – Skredkurs ( dagskurs)

Vi gleder oss masse til å se dere alle sammen på Eidsbugarden i vinter. Det er begrenset antall overnattingsplasser, så dersom dere ønsker en varm seng å sove i vil vi anbefale dere å bestille overnatting så snart som mulig. På hotellet begynner det allerede å fylle seg opp, så der gjelder det å være tidlig ute.