Julekalender luke 15 – Beltebiler

Julekalender luke 15 – Beltebiler

Lurer du på hvordan du skal komme deg inn til Eidsbugarden vinterstid? Da trenger du ikke lure lenger.

På Eidsbugarden har vi et helt fantastisk transporttilbud om vinteren. Du kan kjøre enten buss eller bil til Tyin, derfra går det beltebiler. Disse beltebilene driftes av JVB og er litt av noen klenodier. Beltebilene er fra ca 1950- tallet og er som klenodier å regne,  de har uansett fraktet gjester trygt inn til Eidsbugarden vinterstid i generasjoner. Vi er veldig glade for å ha et fantastisk samarbeid med JVB som legger til rette for at alle våre campdeltakere kommer seg både inn og ut. Beltebilene korresponderer med bussene både fra Bergen og Oslo så her er det ingen grunn til ikke å reise kollektiv og miljøvennlig.

Dersom du er sprek og vil gjøre turen enda mer miljøvennlig så tar du skiene fatt og suser over Tyinvannet inn til Eidsbugarden. Det er en tur i fin natur, men den er langdryg så beregn godt med tid og mat til turen. Været og sikten kan være lunefullt på vannet, men det går en stikket scooterløype over vannet som man kan følge.

Rutetider og priser for beltebilene finner dere her. Plass på beltebilen må forhåndsbestilles.