Julekalender luke 16 – Toppturutstyr

Julekalender luke 16 – Toppturutstyr

Har du ikke så mye erfaring med toppturer?  Har du lyst til å teste det å gå på topptur men mangler utstyret? Er du en erfaren toppturentusiast men har lyst til å teste ut litt nytt utstyr?

Uansett bakgrunn så vil det være mange muligheter når det gjelder utstyr både under Heftye’s Basecamp og Heftye Invitational. Det vil være mulig å leie utstyr for hele helgen, eller teste demoutstyr for kortere turer.

Vår lokale samarbeidspartner Intersport på Filefjell gir dere en super pris på utsyrsleie under arrangementet. Her kan dere leie full pakke med både ski, støvler og staver for hele helgen slik at du får fullt utbytte av hver eneste tur. Dette er det siste innen toppturustyr fra Dynafit, så her har du muligheten til virkelig å få testet hva du liker. Skipakke (ski, støvler, staver og feller) koster kr 700,- fra torsdag til søndag. 

Når man beveger seg i høyfjellet vinterstid er sikkerhet veldig viktig. Vi er derfor veldig glade for at Intersport Filefjell også gir dere muligheten til å leie skredpakke for hele helgen. Dette er obligatorisk utstyr på alle våre guidede turer, og vi anbefaler også alle som går på tur alene å utstyre seg skikkelig. Skredpakke ( Skredsøker, spade og søkestang) koster kr 300,- for hele helgen 

For å bestille utstyr kan du ta direkte kontakt med Intersport Filefjell på post@filefjell.intersport.no

Da vil de reservere utstyr i riktig størrelse for deg. Du kan enten plukke opp utstyret på vei inn til Eidsbugarden eller få det utdelt i resepsjonen på hotellet torsdag kveld. Betaling direkte til Intersport Filefjell.