Julekalender luke 17 – Sosiale kvelder

Julekalender luke 17 – Sosiale kvelder

Et viktig mål på våre camper er at alle som kommer skal få en følelse av fellesskap og det sosiale er derfor viktig.

Vi ønsker ikke enorme camper med mange hundre mennesker, vi ønsker intime camper der alle har muligheten til å blir kjent med nye turvenner. Våre camper sakl være for alle, enten du er turvant eller nybegynner, gammel eller ung, alene eller en stor vennegjeng.

Hver kveld under campen vil vi ha ulike sosiale aktiviteter slik at du har mulighet til å komme i snakk med andre turfolk å kanskje knytte noen nye kontakter for neste tur. Lørdag kveld blir det fest i Bar Heftye, og for de som ikke har vært på fest i denne baren tidligere så kan vi fortelle dere at stemningen pleier å være på topp når DJ Storegut snurrer plater. Vi gleder oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *