Julekalender luke 19 – Kameratredning

Julekalender luke 19 – Kameratredning

Har du en skredsøker men vet ikke helt hvordan du skal bruke den? Lurer du på hvordan du hadde reagert dersom vennene dine ble tatt av skred? Kunne du tenke deg å øve litt mer på rutinene ved skredsøk?

Under Hefteyes Basecamp Eidsbugarden og Heftye Invitational arrangerer vi en workshop med kameratredning i fokus. Sammen lager vi et skredscenario, der dere kan teste dere selv og vennene deres på hvordan dere faktisk hadde reagert, og på om dere hadde klart å redde hverandre ut raskt nok.

Det er viktig å påpeke at dette ikke er noe fullverdig skredkurs, da dette kun er en øvelse på hvordan du vil reagere når skredet har gått. For å lære mer om sikre veivalg, snøprofiler og annen nyttig skredlære anbefaler vi skredkurset med Rolf Bergstrøm.

Workshopen er gratis for alle som har festivalpass.