Julekalender luke 22- Den perfekte julegaven

Julekalender luke 22- Den perfekte julegaven

Er du som vanlig ute i siste liten med å handle julegaver? Aner du ikke hva du skal kjøpe?

Du trenger ikke å lure lenger. Kjøp et festivalpass til Heftye’s Basecamp på Eidsbugarden. Noe av det fineste med julen er å gi bort gaver som gir mottakeren minner for livet, og det kan vi garantere at dere får på Basecampen. Kanskje får dere noen nye venner også?

Heftey’s Basecamp går av stabelen 30.03.17 – 02.04.17.

Dette er helgen for deg som har lyst til å teste ut toppturmulighetene og andre vinteraktiviteter i området rundt Eidsbugarden. På kveldene vil det bli lagt opp til spennende foredrag, underholdning og sosialt samvær.

Vårt fokus er at dette skal være en helg der du har mulighet til å teste dine egne grenser og ferdigheter, nye toppturer, nytt utstyr, nye aktiviteter og samtidig bli kjent med masse nye mennesker som du kan høste erfaringer fra og kanskje dra på flere turer sammen med. Kom tilbake etter en heftig tur eller et nyttig kurs og blir med på en hyggelig afterski i solveggen.  Lørdag kveld blir det en skikkelig fest i vår legendariske Bar Heftye.

Les mer om Basecampen her

Billetter til Basecampen finner du her