Julekalender luke 24 – God jul

Julekalender luke 24 – God jul

Vi vil med dette benytte anledningen til å ønske dere alle sammen en riktig god jul og et godt nytt år.

Vi gleder oss stort til alt det spennende 2017 vil bringe med seg for Heftye Opplevelser. 2017 blir vårt første år som selvstendig bedrift, og det blir utrolig gøy å se hvordan det går.

Vi gleder oss til å gjennomføre Heftye’s Basecamp (vinter og sommer) sammen  med dere. Dette er jo allerede en veletablert camp, men vi kommer til å jobbe hardt for at den skal bli enda bedre og enda morsommere en tidligere år.

2017 blir også det første året vi gjennomfører frikjøringskonkurransen Heftye Invitational, og vi gleder oss til å sende ut invitasjoner til kjørere og til å følge med på videokvalifiseringene rett over nyttår. Dette blir veldig spennende, og vi er overbevist om at dette er et konsept som har kommet for å bli.

Året 2017 er også året der vi har planer om å ta toppturløpet 7Tindar til nøy høyder. Vi har fått med oss en veldig bra arbeidsgruppe som jobber med konseptet, og gleder oss til å lansere dette på nyåret.