Heftye Invitational har fått nye nettsider

Heftye Invitational har fått nye nettsider

Endelig! Heftye Invitational har fått sine egne nettsider. Det har tatt litt tid, men nå har vi samlet alt av informasjon om nettsiden på et sted, så nå håper vi at alle våre deltakere finner alt de leter etter på nettsidene. Vi setter selvsagt stor pris på tilbakemeldinger på siden, så send oss gjerne en epost, så skal vi se hva vi får til.

Billetter til Heftye Invitational blir lagt ut 30.januar, og det er begrenset antall billetter så her gjelder det å være raskt ute. Mange gode og legendariske kjørere er allerede bekreftet og nå har du en unik mulighet til å tilbringen en hel helg sammen med dem midt inne i Jotunheimen.

Husk at alle som har bestilt overnatting også må kjøpe festivalpass for å kunne bli mer på aktiviteter og kurs under campen.

Vi gleder oss masse til å se dere alle sammen 🙂