Heftye’s Basecamp har fått nye nettsider

Heftye’s Basecamp har fått nye nettsider

Endelig! Heftye’s Basecamp har fått sine egne nettsider. Det har tatt litt tid, men nå har vi samlet alt av informasjon om nettsiden på et sted, så nå håper vi at alle våre Basecamp deltakere finner alt de leter etter på nettsidene. Vi setter selvsagt stor pris på tilbakemeldinger på siden, så send oss gjerne en tilbakemelding.

 

Vi gleder oss stort over at Basecampen er så populær i år. Det er allerede fullt på Eidsbugarden hotell og nesten fullt på Fondsbu (noe ledig fra fredag-søndag) Nytt av året er at vi nå også har fått med oss Tyinholmen som overnattingssted og der er det fortsatt ledig overnatting. Som dere skjønner så er det viktig at dere bestiller overnatting så fort som mulig om dere vil sove i en varm seng. Skulle det bli fullt på Tyinholmen også, så vil vi sette opp lavotell, så her er det muligheter så lenge vi har flere festivalpass igjen og selge. Dere finner mer info om overnatting på Tyinholmen under «overnatting og mat»

Husk at alle som har bestilt overnatting også må kjøpe festivalpass for å kunne bli mer på aktiviteter og kurs under Basecampen.

Vi gleder oss masse til å se dere alle sammen 🙂