De første 10 kjørerne klare for Jotunheimen

De første 10 kjørerne klare for Jotunheimen

Foto: Emil Sollie.

 

Heftye Invitational arrangeres for første gang i april i år, og inviterer noen av av landets mest inspirerende skikjørere til Jotunheimen.

Totalt skal 40 utøvere, både innenfor ski og snowboard, konkurrere i det som blir Norges andre invitational-konsept i år, sammen med Høkkers Inviational i Vågå.

Nå er de 10 første utøvere bekreftet, og det er flere kjente og kjære navn på lista. Blant de mest kjente er verdenscup-stjerne Dennis Risvoll, Anne May Slinning, Karl Kristian Muggerud og Sondre Loftsgarden. Du kan lese mer om de 10 første kjørerne her.

Dette er folk som har inspirert og fortsetter å inspirerer oss. Det kan være måten de står på ski på, eller hvilken personer de er. Felles er uansett at de har en smittsom skiglede. Det er et godt spekter av folk.  

Vi har følt at samholdet og det å henge på fjellet sammen har forsvunnet. Det fine med slike konkurranser er at man bygger vennskap og bekjentskap på en dypere måte.  Poenget med konkurransen er å gi skikjørerne tilbake den gode, gamle følelsen av samhold og fellesskap, og dette ønsker vi også at publikum skal være en del av. 

Dette skal derfor også være en innholdsrik og spennende helg for publikum, og det er lagt opp til et omfattende program i tillegg til selve konkurransen. Det blir mulighet for toppturer med og uten guide i området rundt Eidsbugarden. I tillegg blir det både kurs, publikumskonkurranser, film og andre aktiviteter. Lørdag blir det skikkelig feststemning med finale i Heftye Invitational og konsert og fest etter finalen.

I neste uke kommer også en videokonkurranse der ytterligere 10 kjørere har mulighet til å kvalifisere seg, så følg med fremover.

Ønsker du å bli en del av denne festhelgen trenger du festivalpass.