Videokvalifisering Heftye Invitational

Videokvalifisering Heftye Invitational

Nå har  du muligheten til å bli en del av stjernegalleriet, som blant annet består av Karl Kristian Muggerud, Sondre Loftsgarden og Dennis Risvoll. Alt du trenger å gjøre er å vise oss at du fortjener en plass i konkurransen.

Det gjør du ved å sende inn dine ferdigheter på film – og vinner avstemningen.

Regler:

  • Filmen må være minst 1 minutt, og maks 4 minutter lang.
  • Filmen må lastes opp på FFTV, eller sendes til nett@friflyt.no med en kort beskrivelse. Skriv «Heftye videokonkurranse» i emnefeltet.
  • Vinnerne avgjøres via avstemning på friflyt.no.
  • De tre videoene med flest stemmer blir direkte invitert til konkurransen. De neste syv avgjøres av en jury bestående av Sigurd Løvfall, Ole-Kristian Strøm og Fri Flyt.
  • Frist for å sende inn bidrag er 15. mars. Avstemningen starter deretter 20 mars., og varer fram til 1. april. Videokonkurransen starter allerede onsdag 8. februar.

Vi håper at alle som kunne tenke seg å kjøre Heftye Invitational har mulighet til å sende inn et bidrag. Det er ingen krav til alder, kvalitet, stil eller sensur hverken på video eller ferdigheter. Det vi ønsker å se er skiglede og skiferdigheter. Kropp og humor går rett hjem og kan kompensere for manglende ferdighet. Både snowboard, mono og stereo ski er velkomne!

Topp 3 kjørere fra avstemming på friflyt.no er garantert plass, så her er det bare å engasjere venner og familie!

Vi håper også at alle de vi veldig gjerne skulle invitert men dessverre ikke fikk plass til, sender inn noen gamle eller nye bængers 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *