Påmelding til Heftye 7Tindar åpner 22.03.17

Påmelding til Heftye 7Tindar åpner 22.03.17

En spennende camp for deg som liker å bevege deg i fjellet uten stor sekk og tunge sko.

Heftye’s 7 Tindar arrangeres på Eidsbugarden helgen 06.07.17 – 09.07.17. Denne helgen er det løping i fjellet som står i fokus. Har du tenkt på å begynne med løping i terreng fremfor asfalt? Har du vurdert om du skal melde deg på et ultraløp men synes det er litt langt? Er du glad i å være i fjellet, men synes det er slitsomt å gå med stor sekk og tunge støvler? Har du lyst til å bli kjent med andre mennesker som også elsker å være ute i den norske fjellheimen? Da er dette campen for deg.

Påmelding til campen og fjelltoppløpet 7 Tindar åpner onsdag 22.03.17 kl 12.00

I løpet av campen har du mulighet til å la deg inspirere av ulike kurs, foredrag, filmer og aktiviteter relatert til løping i terreng. Du kan også nyte en tur til noen av de fantastisk vakre toppene rundt Eidsbugarden. På kveldstid kan du nyte god mat og drikke og kose deg sammen med likesinnede. 

Høydepunktet under campen vil være fjelløpet 7 Tindar som arrangeres på lørdagen. Sju Tindar er et løp som passer deg uansett ambisjoner eller form. Felles mål for alle er å komme seg til flere av toppene i nærområdet rundt Eidsbugarden. Dersom man velger å løpe alle syv toppene er løpet ca 25 km og har 1600 høydemeter stigning, litt avhengig av hvilket løypevalg man gjør. Dersom man ikke ønsker å løpe alle toppene er det mulig å være med på poengløpet. Her er alle toppene gitt ulike poeng, og man kan ta så mange man ønsker.

Lørdag kveld legger vi opp til en skikkelig sosial kveld. Det blir morsomme sosiale aktiviteter toppet med premieutdeling og en skikkelig fest i Bar Heftye.

Komplett program, billettkjøp og priser kommer når arrangementet nærmer seg.

 

        

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *