Billettsalg til kurs og guidede turer

Billettsalg til kurs og guidede turer

30.01.18 kl 12.00 starter vi salget av billetter til alle kurs og guidede turer under Heftye Basecamp 2018

Vi ønsker at campen skal være en arena for sosialt samvær med andre turfolk samt at vi ønsker et fokus på økt kunnskap om ferdsel i vinterfjellet.  I år arrangerer vi Dagskurs Skred sammen med Rolf Bergstrøm og Dagskurs Førstehjelpskurs – med fokus på redning i vinterfjellet sammen med Camilla Underland.  Vårt mål er at disse kursene skal øke kunnskapen til våre deltakere som beveger seg i fjellet vinterstid slik at dette kan være med på å forebygge ulykker samt at våre deltakere vet hva de skal gjøre dersom en ulykke allikevel skulle skje.

Skredkurset koster kr 800,- per person og førstehjelpskurset koster kr 900,- per person.  For å bli med på kurs må du ha festivalpass.

Våre guidede turer tar deg med til noen av de beste toppene for god skikjøring i området rundt Eidsbugarden. I år går turene til Galdeberg, Høgbrothøgde og Breikvamnosi. Vi samarbeider med kunnskapsrike guider som er meget godt kjent i området og vil sørge for at du får en trygg og lærerik tur. Målet er å kombinere vakker natur, fet skikjøring, sosialt samvær og økt kunnskap underveis på turene. Våre turer har få deltakere per guide for å sikre en god opplevelse for alle.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *