Viktig oppdatering

Oppdatering: Vi har dessverre dårlige nyheter, men heldigvis også noen gode.

Den dårlige først. Heftye basecamp blir dessverre ikke arrangert slik vi har planlagt og gledet oss til. Vi ventet lenge på at det skulle bli en avklaring omkring driften på Eidsbugarden i vinter, og valgte å holde Basecamp på vent til dette var avklart. Når vi så fikk bekreftet at hotellet skulle holdes åpent, gikk vi ut i offentligheten og annonserte festivalen. Nå som vi 3 uker før festivalen har fått beskjed om at halve kapasiteten for festivalen er borte, har vi dessverre ingen annen mulighet enn å avlyse festivalen slik den var tenkt å være. Den eneste grunnen til det er at eierne av Eidsbugarden hotell har valgt å stenge hotellet gjennom vinteren.

Vi har forsøkt å få dem til å holde åpent helgen festivalen var planlagt uten hell. Vi har sågar forsøkt å leie hotellet og stå for all drift selv, men dette har heller ikke latt seg løse da vi ikke har kunnet enes om pris. Vi har i det hele tatt snudd alle steiner vi kan, i håp om å arrangere festivalen slik den var tiltenkt, men ikke klart å finne noen løsning. Vi beklager på det aller sterkeste ovenfor alle som blir påvirket, dette være seg deltagere, sponsorer, andre samarbeidspartnere og alle andre lokale aktører.

MEN…..

For det er et men. Sammen med Solbjørg på Fondsbu har vi et stort ønske om at dette fremdeles skal være en helg det er verd å legge turen til fjells. Så derfor har vi så godt det lar seg gjøre plukket ut godbiter fra festivalen og plassert alt på Fondsbu. Bare hør her: STAUT kommer fremdeles og blåser taket av Fondsbu, Salomon kommer fremdeles med både ski, folk og fete premier, RAB kommer som tiltenkt, det blir guidede turer med guider fra Derute, det blir Chinese downhill og det blir afterski. Det blir med andre ord helvetes god stemning uansett om vi har fått kjepper i hjulene. Vi kan derfor trygt si at dere fremdeles bør legge turen til fjells og Fondsbu 31 mars – 03 april.

Takk til alle som har vist velvillighet i denne trasige situasjonen og takk til alle bidragsytere. Dere har vært fantastiske. Og om du skulle være i tvil…. Til tross for at vi er lei oss, gleder vi oss fremdeles til denne helgen!

Praktisk info rundt endringene

Vi returnerer alle festivalpass. Du vil i løpet av et par dager motta en e-post med bekrefting av sletting av deltagelse fra deltager.no. Dette er viktig at dere leser e-posten og gjennomfører det som står der for at vi skal få refundert til dere.

For dere som har booket overnatting på Eidsbugarden, så finnes det muligheter for å bli med på denne helgen allikevel. Ta kontakt med Fondsbu og Tyinholmen for å høre om ledige plasser.

Fondsbu – https://fondsbu.dnt.no/ – 970 74 218 – fondsbu@dnt.no

Tyinholmen – https://www.tyinholmen.no/ – 61 36 78 88 – post@tyinholmen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *