Heftye’s Basecamp Eidsbugarden 30.03.17 – 02.04.17

Basecamp Eidsbugarden 2016 ble en kjempesuksess og vi satser på å gjenta suksessen i 2017.

Dette er helgen for deg som har lyst til å teste ut toppturmulighetene og andre vinteraktiviteter i området rundt Eidsbugarden. På kveldene vil det bli lagt opp til spennende foredrag, underholdning og sosialt samvær.

Vårt fokus er at dette skal være en helg der du har mulighet til å teste dine egne grenser og ferdigheter, nye toppturer, nytt utstyr, nye aktiviteter og samtidig bli kjent med masse nye mennesker som du kan høste erfaringer fra og kanskje dra på flere turer sammen med. Kom tilbake etter en heftig tur eller et nyttig kurs og blir med på en hyggelig afterski i solveggen.  Lørdag kveld blir det en skikkelig fest i vår legendariske Bar Heftye.

KJØP PASS HER

Program og aktiviteter

For de som ikke har så mye erfaring med toppturer vinterstid, vil det være mulig å teste både utstyr og ferdigheter i nærområdet rundt Eidsbugarden. Vi legger opp til fellesturer til toppene rett ved Eidsbugarden. På disse turene har du mulighet til å teste det siste innen utstyr fra våre samarbeidspartnere. Du vil også få hjelp til justering av utstyr og en innføring ulike teknikker.

For de som ønsker å dra på litt lengre turer innenfor sikre rammer vil en guidet tur være midt i blinken. Det vil bli guidet tur til ulike mål hver dag, og i løpet av turen vil du få en innføring i gåteknikk, veivalg, skred og kameratredning.

Dersom du ønsker en skikkelig innføring i ferdsel i alpint terreng vil et skredkurs være ditt naturlige valg. Også i år har vi vært så heldige å få med oss Rolf Bergstrøm på laget, og vi legger opp til dagskurs i skred alle dager. Kurset vil ha hovedfokus på sikre veivalg, snøkunnskap, måling av bratthet og kameratredning. .

For de som allerede er drevne i gamet finnes det mange muligheter for flotte turer i nærområdet. Nyt en tur i nydelig terreng uten å gå i kø, kanskje med det siste innen utstyr. Kom tilbake høye på adrenalin og nyt afterski i solveggen, fantastisk mat og en god seng. Perfekt!

Vi oppdaterer program og informasjon fortløpende, følg med på Heftye’s Basecamp Eidsbugarden på facebook for siste nytt.

 

Billetter, mat og overnatting

Festivalpass til campen koster kr 500,-  per person, og alle som deltar på campen må kjøpe festivalpass. Festilvalpasset inkluderer gode priser på våre guidede toppturer og kurs, deltakelse på aktiviteter som morgenyoga, fellesturer og introkurs i kiting. Du får også adgang til aktivitetene som skjer på Eidsbugarden hotell slik som fjellquiz, bingo, konsert og fest.

Det er begrenset med kapasitet på overnatting, så dersom du allerede nå ønsker å sikre deg en seng kan du ta kan du ta direkte kontakt med overnattingsstedene.
Det er selvsagt også mulig å bo i telt for de som ønsker det.

KJØP PASS HER

Eidsbugarden hotell (post@eidsbugarden.net)  
Historiske Eidsbugarden hotell ble totalrenovert og gjenåpnet i 2014. Hotellet ligger ved Bygdins bredde og har en fantastisk utsikt fra spisesalen.
Hotellet holder gjennomgående høy standard med oppredde senger, dusj og bad på alle rom.

Basecamp pakke på Eidsbugarden hotell koster kr 2900,- per person i dobbeltrom/tre-sengsrom
(det er kun mulig å bestille hele rom, enkeltrom tillegg kr 200,- per natt)
Prisen inkluderer overnatting med frokost og niste torsdag til søndag, samt tre-retters middag fredag og lørdag.

Helgepakke på Eidsbugarden hotell koster kr 2300,- per person i dobbeltrom/tre-sengsrom
(det er kun mulig å bestille hele rom, enkeltrom tillegg kr 200,- per natt)
Prisen inkluderer overnatting med frokost og niste fredag til søndag, samt tre-retters middag fredag og lørdag.

Fondsbu Turisthytte (post@fondsbu.no)  
Fondsbu er en turistforeningshytte drevet av DNT Oslo med bestyrer Solbjørg Kvålshaugen. Hytta er kjent for sin gode stemning og trivelig atmosfære.
Enkel standard på rommene med bad/wc på gangen. 

Basecamppakke på Fondsbu (medlemspriser)  koster 2300,- per person i 2-sengsrom, 2150,- per person i 4-sengsrom, 1900,- per person i sovesal
Prisen inkluderer overnatting med frokost og niste torsdag til søndag samt tre-retters middag fredag og lørdag.

Helgepakke på Fondsbu (medlemspriser) koster 1750,- per person i 2- sengsrom, 1650,- per person i 4-sengsrom, 1500,- per person i sovesal
Prisen inkluderer overnatting med frokost og niste fredag til søndag samt tre-retters middag fredag og lørdag.

Tyinholmen Høyfjellsstuer (post@tyinholmen.no) Tyinholmen ligger ca 3km fra Eidsbugarden og er et privatdrevet overnattingssted som i hovedsak leier ut hytter. De har totalt ti hytter med 6-10 sengeplasser. Alle hyttene har eget bad, og i Tyinholmens fellesarealer kan man nyte både frokost og middag. 

Basecamp pakke på Tyinholmen koster 2100,- per person i hytte. Prisen inkluderer overnatting med frokost og niste torsdag til søndag samt tre-retters middag fredag og lørdag. Prisen inkluderer også vask av hytta, sengetøy kan bestilles i tillegg om man ønsker det.  Prisen inkluderer beltebiltransport mellom Tyinholmen og Eidsbugarden til oppsatte tider i henhold til programmet. Dere kan leie hele hytta som gruppe, eller bestille en seng på «felleshyttene» Det er i hovedsak to senger per rom i hyttene.

Helgepakke på Tyinholmen koster kr 1800,- per person i hytte. Prisen inkluderer overnatting med frokost og niste fredag til søndag samt tre-retters middag fredag og lørdag. Prisen inkluderer også vask av hytta, sengetøy kan bestilles i tillegg om man ønsker det.  Prisen inkluderer beltebiltransport mellom Tyinholmen og Eidsbugarden til oppsatte tider i henhold til programmet.

 

_torshamaren-lite      topptur-vinter      uranostind-lite

 

Stemningsrapport fra Basecamp Eidsbugarden 2016