Heftye’s 7 Tindar 06.07.17 – 09.07.17

Synes du det er gøy å løpe i fjellet, eller liker du bedre å bevege deg i et rolig tempo?

Heftye’s 7 Tindar arrangeres på Eidsbugarden og  er en camp for deg som er glad i å bevege deg i fjellheimen uten tung sekk og telt. Denne helgen er det løping i terreng som står i fokus. Har du tenkt på å begynne med løping i terreng fremfor asfalt. Har du vurdert om du skal melde deg på et ultraløp men synes det er litt langt? Er du glad i å være i fjellet, men synes det er slitsom å gå med tung sekk og tunge støvler? Har du lyst til å bli kjent med andre mennesker som også elsker å være ute i den norske fjellheimen? Da er dette campen for deg.

I løpet av campen har du mulighet til å bli med med på ulike kurs, foredrag  og aktiviteter relatert til løping i terreng. Du kan nyte god mat og drikke og kose deg sammen med likesinnede på kveldstid.

Høydepunktet under campen vil være fjelløpet 7 Tindar som arrangeres på lørdagen.  Sju Tindar er et løp som passer deg uansett ambisjoner eller form. Felles mål for alle er å komme seg til flere av  toppene i nærområdet rundt Eidsbugarden. Dersom man velger å løpe alle syv toppene er løpet  ca 25 km og har 1600 høydemeter stigning, litt avhengig av hvilket løypevalg man gjør. Toppene kan løpes i valgfri rekkefølge og dette gjør at også taktikk kan spille inn på resultatet i løpet.

Det blir to ulike klasser i løpet. En klasse for de som ønsker å løpe fortest mulig over alle toppene og en klasse for de som ønsker å ta det som en tur. I turklassen vil hver topp få poeng og man kan ta så mange topper man ønsker. I tillegg kan man skaffe seg ekstra poeng ved å svare på en quiz på hver av toppene.

Komplett program, billettkjøp og priser kommer når arrangementet nærmer seg.

 

glad-deltaker        vinneren-7-tindar       start-7-tindar

 

Stemningsrapport fra 7 Tindarløpet i 2016

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *