Heftye Invitational 20.04.17 -23.04.17

I samarbeid med Sigurd Løvfall og Ole-Kristian Strøm

Bli med på vinterens råeste helg i Jotunheimen når Sigurd Løvfall og Ole-Kristian Strøm inviterer til skikkelig fet skikjøring i fjellsidene på Eidsbugarden. Ved Bygdins vestre ende mellom Jotunheimens fjell og i pionerenes fotspor skal 40 utøvere konkurrere om heder og ære ved sagnomsuste Eidsbugarden. Utøverne er invitert på bakgrunn av prestasjoner utført i løpet av de siste 10 årene, dette gjør at vi vil få et bredt spekter i alder og vil således representere norsk frikjøring i moderne tid.

Heftye Invitational er en konkurranse som skal fokusere på morsom skikjøring, men også omfavne tilskuerne ved å legge til rette for flotte toppturer i nærområdet samt spennende kurs og foredrag. I tillegg kan du nyte en skikkelig middag etter en lang dag i fjellet, og kose deg med sosialt samvær i form av quiz, bingo, konsert og alt annet som følger med en ekte fjellfestival. Publikum skal bo sammen med utøverne på Eidsbugarden, Fondsbu eller i teltcamp. Her skal alle føle seg velkommen og frikjøring ufarliggjøres.

Helgens høydepunkt blir finalen i frikjøringskonkurransen som kjøres på lørdagen. Vi legger opp til stor stemning både for publikum og deltakere, og rigger en skikkelig arena rett nedenfor Sløtafjellet der finalen skal gå. Ettersom vi er så heldige å ha konkurransearenaen rett utenfor døra, blir dette en meget publikumsvennlig konkurranse. Har du ikke sett en frikjøringskonkurranse tidligere så er dette helt klart den rette anledningen til å endre på det.

Konkurransen vil bestå av 30 spesielt inviterte kjørere. Dette er kjørere som har imponert, inspirert og vist leken og raff kjøring gjennom de 10 siste årene.Her blir det en salig blanding av rutinerte konkurranse kjørere og nye fremtidshåp. De 10 siste plassene vil bli delt ut på bakgrunn av en videokvalifisering. Her håper vi  ”gamlekara» graver godt i arkivet og smeller sammen en videosnutt med god, gammel og glad kjøring, slik at ungdommen får en real kamp om den beste videoen.

Det vil bli 5 Jenter, 5 Snowboard og 20 gutter som får en invitasjon utover høsten før de siste 10 blir avgjort på vårparten.

Vi kan ikke skilte med de største fjellsidene eller mest cash i premiepotten, men vi kan garantere god stemning, god skikjøring og en unik atmosfære på en utilgjengelig plass i Jotunheimen.

Lørdag kveld blir det premieutdeling og nok en legendarisk fest i Bar Heftye, så dette kan du bare ikke gå glipp av.

Vi oppdaterer program og informasjon fortløpende, følg Heftye Invitational på facebook for nyheter og spennende konkurranser fremover.

Billetter, mat og overnatting

Festivalpass til campen koster kr 500,-  per person og dagspass lørdag kr 250, – billetter legges ut for salg på våre nettsider i desember.

Det er begrenset med kapasitet på overnatting, så dersom du allerede nå ønsker å sikre deg en seng kan du ta kan du ta direkte kontakt med overnattingsstedene.
Det er selvsagt også mulig å bo i telt for de som ønsker det.

Eidsbugarden hotell (post@eidsbugarden.net)  
Historiske Eidsbugarden hotell ble totalrenovert og gjenåpnet i 2014. Hotellet ligger ved Bygdins bredde og har en fantastisk utsikt fra spisesalen.
Hotellet holder gjennomgående høy standard med oppredde senger, dusj og bad på alle rom.

Basecamp pakke på Eidsbugarden hotell koster kr 2900,- per person i dobbeltrom/tre-sengsrom
(det er kun mulig å bestille hele rom, enkeltrom tillegg kr 200,- per natt)
Prisen inkluderer overnatting med frokost og niste torsdag til søndag, samt tre-retters middag fredag og lørdag.

Helgepakke på Eidsbugarden hotell koster kr 2300,- per person i dobbeltrom/tre-sengsrom
(det er kun mulig å bestille hele rom, enkeltrom tillegg kr 200,- per natt)
Prisen inkluderer overnatting med frokost og niste fredag til søndag, samt tre-retters middag fredag og lørdag.

Fondsbu Turisthytte (post@fondsbu.no)  
Fondsbu er en turistforeningshytte drevet av DNT Oslo med bestyrer Solbjørg Kvålshaugen. Hytta er kjent for sin gode stemning og trivelig atmosfære.
Enkel standard på rommene med bad/wc på gangen. 

Basecamppakke på Fondsbu (medlemspriser)  koster 2300,- per person i 2-sengsrom, 2150,- per person i 4-sengsrom, 1900,- per person i sovesal
Prisen inkluderer overnatting med frokost og niste torsdag til søndag samt tre-retters middag fredag og lørdag.

Helgepakke på Fondsbu (medlemspriser) koster 1750,- per person i 2- sengsrom, 1650,- per person i 4-sengsrom, 1500,- per person i sovesal
Prisen inkluderer overnatting med frokost og niste fredag til søndag samt tre-retters middag fredag og lørdag.

 

      heftye     kveldsstemning

 

«Helt siden den turen har jeg tenkt at noen må jo lage en frikjøringskonkis i disse fjella»  – Sigurd Løvfall

https://vimeo.com/41134366

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *